Πλούσια δράση και πλοκή στο βιβλίο «Κυνήγι τρούφας»

Ένα αριστοτεχνικά δομημένο αστυνομικό μυθιστόρημα, με πλούσια δράση και πλοκή που συναρπάζει, είναι το βιβλίο «Κυνήγι τρούφας» του κ. Βάιου Κουκκόνη που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Τρίτης στο Μουσείο Τσιτσάνη από τις εκδόσεις Πνοή σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη.

Παρουσιάζοντας το βιβλίο η φιλόλογος-Μ.Εd κα Ναυσικά Μουλά τόνισε πως «συνδυάζει την ανατομία ενός εγκλήματος με την ανατομία μιας κοινωνίας, προσεγγίζοντας και το ψυχολογικό μυθιστόρημα. Ίσταται ως ένα κοινωνικό ψυχογράφημα με κέντρο τον γρίφο που αναζητεί τη λύση, περιγεγραμμένο από την πλοκή, την κοινωνική κριτική και τη διερεύνηση του ανθρώπινου ψυχισμού. Ο συγγραφέας παίζει με τους εσώτερους, τους υπαρξιακούς φόβους, τον πόνο, την απώλεια και την απελπισία, τη ζωή και τον θάνατο, το φως και το σκοτάδι, με γνώμονα πάντα την τελική λύτρωση».

Ο εκπαιδευτικός-συγγραφέας-δάσκαλος δημιουργικής γραφής κ. Νίκος Μάντζιος μίλησε για ένα «καλοστημένο βιβλίο που διαβάζεται άνετα και έχει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός πολύ ενδιαφέροντος αστυνομικού μυθιστορήματος», αποσπάσματα διάβασε η ηθοποιός κα Βίκυ Ιακωβάκη ενώ στον συντονισμό της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος κα Βιβή Μαργαρίτη.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις